"اقتصاد و فرهنگ"با عزم ملی و مدیریت جهادی
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1383
 بازدید امروز : 163
 کل بازدید : 165877
 بازدیدکنندگان آنلاين : 11
 زمان بازدید : 1.1001

 

مسئول تغذيه:

خانم ندا باغي (كارشناس تغذيه)

تلفن:6103

 

شرح وظایف مسئول واحد تغذیه

  تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان §

  تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی مرکز شامل خرید مواد غذایی ، انبارسازی ، آماده سازی ، طبخ ، نگهداری و توزیع غذا

  نگهداری ، پیاده سازی و اجرای دستورالعمل ها ، آیین ها و بخشنامه های مرتبط در سطح بیمارستان §

  تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامه ریزی مرتبط §

  همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه

  همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه §

  خدمات غذایی و تامین ایمنی کارکنان و محیط

  همکاری با سایر بخش های اجرایی از جمله اعضاء تیم درمان ، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی

  مدیریت و نظارت بر انجام تحقیقات کاربردی در واحدهای تحت پوشش جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیه ای

  شرکت در دوره های آموزشی به منظور روزامد کردن دانش و مهارت های مورد نیاز شرکت در دوره های آموزشی به منظور روزآمد کردن دانش و مهارت های مورد نیاز §

  برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی بهداشت و تغذیه برای پرسنل واحد مدیریت خدمات غذایی با همکاری کارشناس بهداشت

  برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی تغذیه ای برای پرسنل بیمارستان ، پزشکان ، پرستاران و با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان §

  سرپرستی و نظارت بر فرآیند تهیه ، دریافت و خرید مواد غذایی ، انبارسازی ، آماده سازی و انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده ، آماده سازی محلول گاواژ ، طبخ ، نگهداری غذای آماده یا غذاهای باقیمانده §

  توزیع غذا و میان وعده ها

  تهیه شرح وظایف سرآشپز ، کمک آشپز ، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی

  تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت §

  مدیریت و سرپرستی ، نظارت و ارزیابی فعالیت های کارشناسان تغذیه بیمارستان و کارکنان بخش تغذیه و تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی

  برآورد و اعلام نیروی انسانی مورد نیاز بخش تغذیه منطبق با آیین نامه تاسیس و بهره برداری بیمارستان ها به مقام مافوق چینش نیرو در راستای استانداردهای اعتباربخشی بیمارستان ها


 
اوقات شرعی
تقویم
لینکهای مرتبط

لینکهای مرتبط

لینکهای مرتبط

لینکهای مرتبط

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا رباط کریم میباشد.
Copyright © 2014 hosphfr.iums.ac.ir All Rights Reserved 
Design Engineer Karimi